Bent U aan een nieuwe keuken toe ?

Vooraleer U werkelijk in Uw auto stapt en naar één van onze verdelers rijdt, kijk eerst eens rond op onze site. Wellicht vindt U hier reeds Uw idee over hoe Uw keuken er zal moeten uitzien, en zal dat de keuze ter plekke vereenvoudigen. Vergeet niet rekening te houden met de inbouwtoestellen die U wilt gebruiken, en let vooral op de beschikbare ruimte die U heeft. Veel succes in Uw zoektocht !

beige beton

nieuwe trend : paneel imitatie beton, beige getint, afgewerkt met details in grijs

Olivia

Dit is het ultieme basiskeukentje : tijdloos wit. Zeer gemakkelijk replica orologi in onderhoud, en quasi onverslijtbaar.

Miami

Een opstelling van een keuken waarin werd gewerkt met fronten in massief hout, en die toch een zeer modern voorkomen heeft. Er wordt gewerkt met hoge hangkasten zodat geen millimeter ruimte verloren gaat.

Studio chateau eik

Deze keuken is een simpele traditionele opstelling in L-vorm. Door het gebruik van lage hangkastjes met klapdeuren en een vrije ruimte erboven, wordt een illusie van ruimte en licht gecreeërd.

Studio olijfhout cordoba

Dit is een keuken in zeer ruime opstelling ! Een eiland heeft sowieso al wat plaats nodig, vooral als er dan nog een comfortabele eethoek aangebouwd wordt. De lijn met hoge kasten waarin dan alle toestellen op gelijke hoogte zitten,is een nieuwe tendens.

Studio Highland Eik

Deze keuken is één van de "klassiekers" in ons moderne gamma, niet alleen door het gebruik van verschillende grijstinten, maar ook en vooral door de strakke maatvoering.

Futuris

de opstelling voor deze keuken werd werkelijk uitgekiend opdat een ontbijtbar kon worden aangebouwd. Het rugwandpaneel komt speciaal wat hoger, om opspattend water uit de spoeltafel tegen te houden. De kleur "futuris", een zacht muisgrijs, is al jaren één van onze toppers.replica orologi

Studio ferrara eik

dit is een prima opstelling van een keuken voor een paar, waarbij een partner reeds in de kookpotten roert, terwijl de andere met zijn laptop bij de kok komt zitten ! orologi replica

Het moderne leven hoeft niet in te boeten op het sociale, de keuken is ruim genoeg voor beiden !

Studio sand beige

Met een opstelling zoals in deze keuken, zit U reeds een beetje in de living : het is perfect mogelijk het televisietoestel te integreren in de beschikbare ruimte.

Het ingefreesde handvat in de frontpanelen is hier zeer discreet, en ook het werkblad - een diresco die flinterdun lijkt - is zeer de moeite waard.

Horizon ahorn (greeploos)

deze keuken in heldere houttinten past in vrijwel elke loft.
het greeploze aspect geeft de indruk de hublot replica ruimte nog weidser te maken.

Nieuwsberichten