Bent U aan een nieuwe keuken toe ?

Vooraleer U werkelijk in Uw auto stapt en naar één van onze verdelers rijdt, kijk eerst eens rond op onze site. Wellicht vindt U hier reeds Uw idee over hoe Uw keuken er zal moeten uitzien, en zal dat de keuze ter plekke vereenvoudigen. Vergeet niet rekening te houden met de inbouwtoestellen die U wilt gebruiken, en let vooral op de beschikbare ruimte die U heeft. Veel succes in Uw zoektocht !

Hermitage

Deze keuken wordt voorgesteld met een front dat intussen klassiek is geworden : de frezing "Hermitage", een topper sinds jaren. De fronten zijn in MDF, met witte folie in dit geval. De kader vertoont geen scherpe hoeken en is net daardoor zeer gemakkelijk in het onderhoud.

Waterloo

De frezing van de fronten in deze keuken zijn van een zeer klassiek gehalte : de nooit verdwenen "châpeau napoléon" ! De keuze voor een folie in wit essen is zeker een goede keuze en vergroot Uw hele interieur.

Olivia

Dit is het ultieme basiskeukentje : tijdloos wit. Zeer gemakkelijk in onderhoud, en quasi onverslijtbaar. replica tag heuer

Miami

Een opstelling van een keuken waarin werd gewerkt met fronten in massief hout, en die toch een zeer modern voorkomen heeft. Er wordt gewerkt met hoge hangkasten zodat geen millimeter ruimte verloren gaat.

Sunset

Moderne keuken zonder veel franjes : de horizontale lijn van werkblad en plinten wordt herhaald in de frezing van de MDF deuren. Replica Horloges

Cambridge

Hoewel deze keuken met fronten in MDF werd gemaakt, lijkt het door de vele frezingen en bewerkingen haast een massieve deur. Aangename keuken voor mensen met een bourgondische smaak.

Magali ivoor

Ravissante keuken in een modern kleedje : de combinatie van ivoor glanzend front in MDF met het donkere wengé van het korpus - dat trekt ongewild ieders' aandacht !

Toscana

De fronten van deze keuken zijn gemaakt in MDF van 22mm dik. Daar bovenop wordt nog een verdikking bij gemaakt, zodat de kader een zeer robuust aspect verkrijgt. Het lijkt bijna echt massief ! De heldere kleur zorgt voor een modern aspect. replica horloges

Lignum

Een keuken die U zich zo kunt inbeelden in Uw zomerverblijf aan de kust of in Uw chalet in de Ardennen. De kleurencombinaties in deze MDF fronten zijn eindeloos.

Volterra

Deze keuken straalt een zuiderse vrolijkheid uit ! Lage hangkastjes met glasdeurtjes zorgen voor kleurrijke accessoires. De kast die in de hoek op het werkblad rust, creëert extra ruimte. Het model kreeg zijn naam van de albasten beeldjes, meegebracht als souvenir uit het Italiaanse Volterra.

vorige123volgende

Nieuwsberichten