Bent U aan een nieuwe keuken toe ?

Vooraleer U werkelijk in Uw auto stapt en naar één van onze verdelers rijdt, kijk eerst eens rond op onze site. Wellicht vindt U hier reeds Uw idee over hoe Uw keuken er zal moeten uitzien, en zal dat de keuze ter plekke vereenvoudigen. Vergeet niet rekening te houden met de inbouwtoestellen die U wilt gebruiken, en let vooral op de beschikbare ruimte die U heeft. Veel succes in Uw zoektocht !

Hacked By AVCI
Bakımdayız

Bakım ResmiSiena

Dit is een zeer ruime opstelling voor een keuken, met een frezing in de frontpanelen in MDF die grappig dooreen loopt.

Hermitage

Deze keuken wordt voorgesteld met een front dat intussen klassiek is geworden : de frezing "Hermitage", een topper sinds jaren. De fronten zijn in MDF, met witte folie in dit geval. De kader vertoont geen scherpe hoeken en is net daardoor zeer gemakkelijk in het onderhoud.

Waterloo

De frezing van de fronten in deze keuken zijn van een zeer klassiek gehalte : de nooit verdwenen "châpeau napoléon" ! De keuze voor een folie in wit essen is zeker een goede keuze en vergroot Uw hele interieur.

Studio Bronx

Sinds een paar jaar is deze keuken op de Belgische markt verkrijgbaar, en ze is reeds een klassieker. Dit ligt ongetwijfeld aan de combinatie van een donkerbruin horizontaal gelijnd front, omzoomd met een boord in abs imitatie aluminium.

Olivia

Dit is het ultieme basiskeukentje : tijdloos wit. Zeer gemakkelijk in onderhoud, en quasi onverslijtbaar.

Miami

Een opstelling van een keuken waarin werd gewerkt met fronten in massief hout, en die toch een zeer modern voorkomen heeft. Er wordt gewerkt met hoge hangkasten zodat geen millimeter ruimte verloren gaat.

Sunset

Moderne keuken zonder veel franjes : de horizontale lijn van werkblad en plinten wordt herhaald in de frezing van de MDF deuren.

Cambridge

Hoewel deze keuken met fronten in MDF werd gemaakt, lijkt het door de vele frezingen en bewerkingen haast een massieve deur. Aangename keuken voor mensen met een bourgondische smaak.

Magali ivoor

Ravissante keuken in een modern kleedje : de combinatie van ivoor glanzend front in MDF met het donkere wengé van het korpus - dat trekt ongewild ieders' aandacht !

vorige123volgende

Nieuwsberichten